0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bankje Florence

305,-
Productomschrijving
Het bankje Florence is een echte musthave voor jouw hal, slaapkamer of jouw woonkamer. Het is een leuke maar ook praktische accessoire! Zo kun je dit bankje in jouw slaapkamer voor het bed zetten, voor een huiselijke of romantische sfeer. Je kunt dit bankje bekleden met verschillende materialen en in veel verschillende kleuren. Zo kun je zelf bepalen welke kleur het beste bij de sfeer van jouw interieur past. Ga voor een lichtere kleur, voor een landelijk interieur, of juist voor een donkere kleur voor in een industrieel design. Bekijk ook eens onze andere bankjes, om zo de beste keuze te maken voor in jouw woning!
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bankje Florence vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.