0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Roermond

975,-
Productomschrijving
De 2-zits bank Roermond is knus en praktisch. Deze bank is namelijk groot genoeg voor twee personen, neemt niet veel plek in beslag, maar geeft toch een huiselijke sfeer aan jouw woonkamer. Door de zwarte poten zit er toch een stoer en industrieel tintje aan deze bank. En omdat de bank hoog op de poten staat, is het niet moeilijk om onder de bank te stofzuigen of te stoffen. Banken die hoog op de poten staan laten ook meer licht door dan massieve banken. Wanneer er meer licht in een kamer schijnt, lijkt deze ruimte groter. Door de bank Roermond oogt jouw woonkamer dus groter. Ideaal! Bekijk ook eens onze collectie 3-zits banken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 230 cm
Zithoogte
: 45 cm
Diepte
: 90 cm
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 83 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Roermond vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.