0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Fleur 3-zits

339,-
  • Inari - 90 inari brown grey
Productomschrijving
Op zoek naar een grijze bank en heb je een woning met grote woonkamer of een ruime logeerkamer? Dan is driezitsbank Fleur perfect voor jou en jouw woning! Een tweezitsbank heeft niet altijd veel zitruimte en een hoekbank kan weleens onhandig zijn of niet passen. Deze driezits in combinatie met een hocker, die je makkelijk kunt verschuiven, is daarom perfect. Voor een single of een net samenwonend stelletje, is dit een ideale bank. Er is namelijk genoeg ruimte voor jou alleen of voor jou en je partner en zo loop je niet het risico dat jouw hele woonkamer helemaal volstaat met alleen een bank. Deze grijze bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende stoffen. Je kunt deze drie zitsbank dus helemaal maken zoals jij wil. Deze bank is ook leverbaar als een hoekbank of een tweezits bank. De bank Fleur 3-zits heeft losse rugkussens.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 120 kg
Diepte
: 85 cm
Zitdiepte
: 54 cm
Armleuning
: 61 cm hoog
Hoogte
: 83 cm
Breedte
: 200 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Zithoogte
: 43 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bank Fleur 3-zits.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Fleur 3-zits vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.