0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Domi

715,-
Productomschrijving
Deze mooie velvet bank is ideaal voor in een studentenhuis, studio, appartement of kleine woning. De bank Domi neemt niet veel plek in beslag, maar desondanks dat, is er genoeg plek voor drie personen. Door de kleur en stof is dit een heel knusse, huiselijke bank waar je heerlijk op kunt liggen. Velvet is namelijk niet alleen chic, maar ook heel zacht. Daarnaast is het ook handig dat de bank hoog op de poten staat. Zo kan een robotstofzuiger er makkelijk onderdoor en kun je zelf ook makkelijk stoffen onder deze bank. Bekijk ook eens onze andere banken of onze grote collectie hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.