0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Barello 3-zits

490,-
Productomschrijving
De 3 zits bank Barello is ideaal wanneer je een subtiele, maar toch mooie bank wil aanschaffen. Omdat deze bank is uitgevoerd en beschikbaar is in twee neutrale kleuren, is het heel makkelijk deze te combineren met andere (kleuren) meubels. Een grijze bank combineer je namelijk makkelijk met witte, zwarte en kleurrijke meubels. Een zwarte bank combineer je met hoogglans, wit, zwart, hout, maar ook fellere kleuren meubels. Je zit dus nooit fout met bank Barello! Koop deze stoffen bank nu online bij WOONENZO of ga langs in één van de woonwinkels, mocht je geïnteresseerd zijn in een andere kleur of ander materiaal.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 87cm
Zithoogte
: 44cm
Lengte
: 200cm
Hoogte
: 90cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.