0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Barello 2-zits

475,-
Productomschrijving
Deze knusse twee persoons zitbank is ideaal wanneer je niet veel ruimte hebt. Woon je in een studio, een appartement of is jouw woonkamer niet heel ruimtelijk? Dan is bank Barello de perfecte bank voor jou! Deze subtiele bank is ook perfect om als tweede bank aan te schaffen om jouw zithoek compleet te maken. De bank is online beschikbaar in twee neutrale kleuren. Toch liever een andere kleur? Dat kan. In al onze woonwinkels is deze bank te bestellen in allerlei materialen, zoals velvet, lederlook en stof. En ook allerlei soorten kleuren zijn uitvoerbaar. Uit dezelfde serie is de 3-zits bank Barello beschikbaar. Deze twee banken bij elkaar zijn de perfecte zithoek!
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.