0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Domi

715,-
Productomschrijving
Deze mooie velvet bank is ideaal voor in een studentenhuis, studio, appartement of kleine woning. De bank Domi neemt niet veel plek in beslag, maar desondanks dat, is er genoeg plek voor drie personen. Door de kleur en stof is dit een heel knusse, huiselijke bank waar je heerlijk op kunt liggen. Velvet is namelijk niet alleen chic, maar ook heel zacht. Daarnaast is het ook handig dat de bank hoog op de poten staat. Zo kan een robotstofzuiger er makkelijk onderdoor en kun je zelf ook makkelijk stoffen onder deze bank. Bekijk ook eens onze andere banken of onze grote collectie hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.