0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Pescara 2-zits

635,-
Productomschrijving
Deze knusse tweezitsbank geeft meteen een huiselijk gevoel aan jouw woonkamer. De bank Pescara is uitgevoerd in stof en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo wordt het makkelijk een kleur te kiezen die goed bij (de rest van) jouw interieur past. Deze tweezits zorgt voor genoeg zitplek, zonder te veel ruimte in te nemen. De bank heeft een hoog zitcomfort. Leuk om deze te combineren met de driezits bank Pescara uit dezelfde serie, die dus in dezelfde vormgeving is uitgevoerd. Zo past jouw zitgedeelte mooi bij elkaar en oogt jouw woonkamer rustig. Door de zwarte poten krijgt de bank een stoer tintje en lijkt de kamer ruimtelijker. Wanneer er namelijk licht door een bank doorschijnt, oogt de kamer groter.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bank Pescara 2-zits.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Pescara 2-zits vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.