0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Paris 3-zits

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Paris 3-zits vind je hieronder.
Productomschrijving
Onze 3-zits bank Paris is een vintage bank uitgevoerd met een gecapitonneerde rug en armleuningen. Een mooi en goed samengesteld interieur zit in de details. Deze bank heeft veel details, vandaar dat de keuze voor bank Paris altijd een goede zal zijn! Dit zorgt voor een luxe uitstraling in je woonkamer en die mooie vintage stijl. Zo ziet jouw interieur er meteen een stuk interessanter uit. Bank Paris is leverbaar in diverse, neutrale kleuren. Zo kun je zelf kiezen welke kleur het beste bij jou en jouw meubels past. Om jouw set helemaal compleet te maken, kijk ook eens bij onze fauteuils.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 87 cm
Lengte
: 235 cm
Breedte
: 96 cm
Gewicht
: 156 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.