0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Paris 2-zits

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Paris 2-zits vind je hieronder.
Productomschrijving
De prachtige bank Paris geeft een vintage of retro uitstraling. Maar geeft ook een hotel-look aan jouw woonkamer. Je kunt deze bank in veel soorten woonstijlen plaatsen, of jouw interieur bepalen rondom de bank natuurlijk! Door de gecapitonneerde rug en armleuningen geeft deze 2-zits bank in ieder geval een erg luxe uitstraling aan jouw woonkamer of zithoek. Deze is ook mooi te combineren met de 3-zits variant hiervan en één van de fauteuils in dezelfde uitvoering. Een mooi en goed samengesteld interieur zit in de details. Deze bank is heel gedetailleerd uitgevoerd. En is daarom altijd de goede keuze! Bank Paris is leverbaar in diverse, neutrale kleuren. Zo kun je zelf kiezen welke kleur het beste bij jou en jouw meubels past. Shop deze bank in de webshop of ga langs - voor een andere kleur en ander materiaal - bij een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 208 cm
Breedte
: 96 cm
Hoogte
: 88 cm
Gewicht
: 140 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.