0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bank Fleur 3-zits

339,-
  • Inari - 90 inari brown grey
Productomschrijving
Op zoek naar een grijze bank en heb je een woning met grote woonkamer of een ruime logeerkamer? Dan is driezitsbank Fleur perfect voor jou en jouw woning! Een tweezitsbank heeft niet altijd veel zitruimte en een hoekbank kan weleens onhandig zijn of niet passen. Deze driezits in combinatie met een hocker, die je makkelijk kunt verschuiven, is daarom perfect. Voor een single of een net samenwonend stelletje, is dit een ideale bank. Er is namelijk genoeg ruimte voor jou alleen of voor jou en je partner en zo loop je niet het risico dat jouw hele woonkamer helemaal volstaat met alleen een bank. Deze grijze bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende stoffen. Je kunt deze drie zitsbank dus helemaal maken zoals jij wil. Deze bank is ook leverbaar als een hoekbank of een tweezits bank. De bank Fleur 3-zits heeft losse rugkussens.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 43 cm
Gewicht
: 120 kg
Diepte
: 85 cm
Zitdiepte
: 54 cm
Armleuning
: 61 cm hoog
Hoogte
: 83 cm
Breedte
: 200 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bank Fleur 3-zits.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Fleur 3-zits vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.