0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Bari 2-zits

575,-
Productomschrijving
Deze speelse en subtiele twee persoons bank is heel elegant. Zet deze bank in jouw woonkamer en gehele uitstraling van de ruimte is meteen verfijnd. Omdat de bank hoog op de poten staat, is het makkelijk schoon te houden onder de bank. Daarbij zorgt een bank op poten voor een ruimtelijkere look in de kamer, omdat er meer licht door schijnt. De bank Bari is daarnaast een echte eyecatcher door het materiaal en door de kleur. Door de lichtblauwe kleur valt de bank Bari zeker op! Om deze serie compleet te maken shop je de fauteuil Bari en de hocker Bari er bij! Of ga langs in een van de woonwinkels om jouw zithoek helemaal af te stylen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 47 cm
Diepte
: 62 cm
Hoogte
: 79 cm
Breedte
: 140 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bank Bari 2-zits.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Bari 2-zits vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.