0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bank Barello 3-zits

0/10 (0 reviews)
499,-
Productvarianten
Productomschrijving
De 3 zits bank Barello is ideaal wanneer je een subtiele, maar toch mooie bank wil aanschaffen. Omdat deze bank is uitgevoerd en beschikbaar is in twee neutrale kleuren, is het heel makkelijk deze te combineren met andere (kleuren) meubels. Een grijze bank combineer je namelijk makkelijk met witte, zwarte en kleurrijke meubels. Een zwarte bank combineer je met hoogglans, wit, zwart, hout, maar ook fellere kleuren meubels. Je zit dus nooit fout met bank Barello! Koop deze stoffen bank nu online bij WOONENZO of ga langs in één van de woonwinkels, mocht je geïnteresseerd zijn in een andere kleur of ander materiaal.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200cm
Breedte
: 87 cm
Hoogte
: 90cm
Zithoogte
: 44cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Bank Barello 3-zits.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Bank Barello 3-zits ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.