0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Autobed kind Grand Prix

175,-
Productomschrijving
Autobed kind Grand Prix is een raceauto, waarin je ’s nachts weg kan racen, naar je avontuurlijke dromen toe! Welk jongetje wil nou niet in dit bed slapen?! Dit stoere autobed voor een kind is echt ideaal voor een stoere jongenskamer. Naast dat je zoon er heerlijk comfortabel in slaapt, is het dus ook nog eens een heel leuk autobed. De kleuren blauw, zwart en wit passen perfect bij een jongenskamer. Dit autobed voor een kind is inclusief lattenbodem, maar exclusief matras. De afmeting voor het matras dat bij dit autobed hoort is 90 x 200 cm. Wil je liever in één keer klaar zijn met het inrichten van de kinderslaapkamer? Kijk dan bij onze complete kinderslaapkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 209 cm
Hoogte
: 40,5 cm
Breedte
: 101,5 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.