0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Autobed kind Grand Prix

175

Productomschrijving

Autobed kind Grand Prix is een raceauto, waarin je ’s nachts weg kan racen, naar je avontuurlijke dromen toe! Welk jongetje wil nou niet in dit bed slapen?! Dit stoere autobed voor een kind is echt ideaal voor een stoere jongenskamer. Naast dat je zoon er heerlijk comfortabel in slaapt, is het dus ook nog eens een heel leuk autobed. De kleuren blauw, zwart en wit passen perfect bij een jongenskamer. Dit autobed voor een kind is inclusief lattenbodem, maar exclusief matras. De afmeting voor het matras dat bij dit autobed hoort is 90 x 200 cm. Wil je liever in één keer klaar zijn met het inrichten van de kinderslaapkamer? Kijk dan bij onze complete kinderslaapkamers.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 209 cm
Hoogte
: 40,5 cm
Breedte
: 101,5 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.