0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Matras Amarillo

210 Adviesprijs450,- 54% Je bespaart € 240,00

Productomschrijving

Het matras Amarillo heeft een dikte van 18 cm,en is voorzien van een polythraanschuim vulling van 14cm dik met een toplaag van 4 cm traagschuim. Dit matras bied ondersteuning aan uw lichaam en zal zich aanpassen aan uw gewicht doordat het schuim zich vormt naar uw lichaam. Het gaas aan de zijkanten zorgt voor ventilatie en afvoer van warmte en vocht.

Let op! u kunt dit matras niet omdraaien!

Leverbaar in de volgende afmetingen: B80/90/140/160/180cm L200cm

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Tilburg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.