0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Matras Amarillo (traagschuim)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Het matras Amarillo heeft een dikte van 18 cm. Dit matras is voorzien van een polythraanschuim-vulling van 14 cm dik en heeft een toplaag van 4 cm traagschuim. Traagschuim wordt ingedrukt en krijgt zijn oorspronkelijke vorm weer terug. Dat duurt tot 5 seconden. Traagschuim wordt zachter door lichaamswarmte. Een matras met traagschuim geeft minder druk op lichaamsdelen die uitstreken. Dit matras biedt veel ondersteuning aan het lichaam en zal zich aanpassen aan jouw gewicht, omdat het schuim zich vormt naar jouw lichaam. Het gaas aan de zijkanten zorgt voor ventilatie en afvoer van warmte en vocht. Dit matras is leverbaar in de volgende afmetingen: 80 cm, 90 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm. Bekijk ook eens ons ruime assortiment aan bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.