0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Alhamara Kledingkast

349,-
Productomschrijving
Kledingkast Alhamara is een vrij neutrale, witte kledingkast met een standaard indeling (zie de productfoto). Maar door de voorgeboorde gaten, kun je wel spelen met de indeling en uiteindelijk ook zelf de indeling bepalen. Je krijgt – zonder meerprijs – vier legplanken en twee roedes. Op die manier heb je en hanggedeeltes, en leggedeeltes. Daarnaast heeft deze kledingkast grote schuifdeuren, wat natuurlijk altijd handig is. Zo ben je niet meer ruimte kwijt, zoals bij een uitklappende kastdeur. Kledingkast Alhamara heeft een ruime opbergcapaciteit en is leverbaar in twee afmetingen. De kleinere kast is 180 cm, de grotere 230 cm. Die laatste koop je voor een meerprijs van €50. Nog op zoek naar accessoires, kijk dan ook eens bij onze uitgebreide collectie lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 224 cm
Breedte
: 180 > 230 cm
Gewicht
: 149 > 179 kg
Diepte
: 65 cm
In Showroom
: Nee
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.