0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Alhamara Kledingkast

395,-
Productomschrijving
Kledingkast Alhamara is een vrij neutrale, witte kledingkast met een standaard indeling (zie de productfoto). Maar door de voorgeboorde gaten, kun je wel spelen met de indeling en uiteindelijk ook zelf de indeling bepalen. Je krijgt – zonder meerprijs – vier legplanken en twee roedes. Op die manier heb je en hanggedeeltes, en leggedeeltes. Daarnaast heeft deze kledingkast grote schuifdeuren, wat natuurlijk altijd handig is. Zo ben je niet meer ruimte kwijt, zoals bij een uitklappende kastdeur. Kledingkast Alhamara heeft een ruime opbergcapaciteit en is leverbaar in twee afmetingen. De kleinere kast is 180 cm, de grotere 230 cm. Die laatste koop je voor een meerprijs van €50. Nog op zoek naar accessoires, kijk dan ook eens bij onze uitgebreide collectie lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 65 cm
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 224 cm
Breedte
: 180 cm
Gewicht
: 149 > 179 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.