0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Alhamara Kledingkast

349,-
  • Spaanplaat - DE_Wit - 180 cm
Productomschrijving
Kledingkast Alhamara is een vrij neutrale, witte kledingkast met een standaard indeling (zie de productfoto). Maar door de voorgeboorde gaten, kun je wel spelen met de indeling en uiteindelijk ook zelf de indeling bepalen. Je krijgt – zonder meerprijs – vier legplanken en twee roedes. Op die manier heb je en hanggedeeltes, en leggedeeltes. Daarnaast heeft deze kledingkast grote schuifdeuren, wat natuurlijk altijd handig is. Zo ben je niet meer ruimte kwijt, zoals bij een uitklappende kastdeur. Kledingkast Alhamara heeft een ruime opbergcapaciteit en is leverbaar in twee afmetingen. De kleinere kast is 180 cm, de grotere 230 cm. Die laatste koop je voor een meerprijs van €50. Nog op zoek naar accessoires, kijk dan ook eens bij onze uitgebreide collectie lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 224 cm
Breedte
: 180 cm
Gewicht
: 149 > 179 kg
Diepte
: 65 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.