0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zwart wit figuur

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen heeft verschillende geometrische figuren in de kleuren zwart en wit. Dit printje of deze figuren zorgen ervoor dat het een opvallend item is. Het is in ieder geval geen standaard kussen! In onze collectie vind je meerdere sierkussens met figuren. Ook ons assortiment zwart-witte sierkussens is gigantisch. Je vindt dus altijd een kussen waar je dit sierkussen met zwart wit figuur mee kunt combineren. Of je plaatst alleen dit sierkussen, ook geen probleem. Het is opvallend genoeg namelijk! Bekijk al onze sierkussens in één van de door heel Nederland verspreide woonwinkels of shop al jouw items nu makkelijk online.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen zwart wit figuur.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.