0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Velvet sierkussen taupe rechthoekig

19.95,-
Productomschrijving
Dit velvet sierkussen in de kleur taupe is echt het toonbeeld van elegantie. Niet alleen door de mooie en bijzondere kleur, maar ook door het patroon en het materiaal. Het materiaal is namelijk velvet, wat eigenlijk altijd een chique uitstraling geeft. Het patroon lijkt op het eerste gezicht niet heel bijzonder, maar dit kussen op jouw bank geeft dus een heel mooie look. En ook de kleur is heel elegant. Je kunt dit kussen taupe of champagnekleurig noemen. Beide kleuren zijn namelijk super sierlijk. Met dit sierkussen geef je jouw woonkamer overall een chique uitstraling. Shop alle kussens in de WOONENZO webshop of in een van de woonwinkels.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.