0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen mozaïek

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen met een mozaïek patroon heeft gouden details. Deze details maken het sierkussen niet alleen een echte eyecatcher, maar ook nog eens heel sierlijk en stijlvol. Door het gebruik van donkere kleuren, zal het niet moeilijk zijn dit sierkussen te combineren met meubels. Zwart, antraciet en lichtgrijs zijn namelijk vrij neutrale kleur. Maar ook heel chique kleuren. Dit kussen zal zeker mooi staan met moderne of industriële interieurs. Zoek je nog meer decoratie of aankleding voor jouw woonkamer, zithoek of slaapkamer? Bekijk dan zeker ook eens onze prachtige schilderijen. Of ga langs in een van onze volledig ingerichte showrooms.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.