0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen kat

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een kat is super vrolijk en vooral ook super schattig. Door het hoedje en de strik die de kat om heeft, is dit een uniek sierkussen. Het is namelijk niet zomaar een kat: het is een elegante, maar toch ook grappige print. Dit sierkussen is in combinatie met het sierkussen met een poes, heel leuk! En daarnaast natuurlijk heel geschikt voor de kinderkamer. Bekijk alle sierkussen in de webwinkel of een van de woonwinkels. En om alle decoratie in jouw woning af te maken, shop je nu snel, makkelijk en veilig onze grote collectie schilderijen. Ook hier hebben we items die perfect aansluiten bij dit sierkussen met de kat.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen kat.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.