0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen plusjes

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met plusjes op kan leuk gecombineerd worden met andere zwarte of witte kussens in linnen. Zo hebben we een linnen kussen met streepjes, een met een ananas, kroonluchter en hert in ons assortiment. Een linnen sierkussen heeft meerdere voordelen, zoals de verwarmende functie in de winter en de verkoelende in de zomer. Daarnaast is linnen antibacterieel en goed ventilerend. En wordt linnen naarmate het langer in gebruik is genomen, steeds mooier. Dit sierkussen met plusjes wordt dus iedere dag beter en mooier! Shop alle sierkussens in de WOONENZO webwinkel. Of ga langs in een van de door heel Nederland verspreide woonwinkels.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen plusjes.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.