0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij vrouw kleurrijk (90x120)

Productomschrijving
Dit fantastische schilderij met een explosie van kleuren is een blikvanger en brengt warmte in jouw woning. Dit schilderij van een vrouw in een kleurrijke uitvoering komt inclusief een zwarte fotolijst. Al onze schilderijen komen standaard met een zwarte lijst. Je hoeft dus niet meer op zoek naar dé perfecte lijst. En nog handiger: wil je schilderijen mixen and matchen met elkaar, dan passen de lijsten al perfect bij elkaar. In onze collectie vind je meerdere schilderijen met vrouwen, maar ook schilderijen die geverfd lijken. Shop deze en andere schilderijen nu snel en veilig in onze webshop of in één van de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij vrouw kleurrijk (90x120) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.