0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
Dit schilderij met veren in drie verschillende kleuren is elegant, maar ook vrolijk. Het is daarbij een uniek schilderij. De kleurencombinaties zijn perfect. Het is de ideale combinatie tussen chic en fun. Dit item staat prachtig in een kantoor, hal, gang maar natuurlijk ook in een woonkamer of slaapkamer. Dit schilderij met veren komt inclusief de lijst die op de afbeelding te zien is. Je krijgt dus twee voor de prijs van één. Shop dit schilderij met veren en alle andere schilderijen in onze collectie nu snel op de webshop of in één van de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij veren (50x70) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.