0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij honden en katten (120x140)

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit schilderij waar honden en katten nieuwsgierig met hun kopje net boven de rand komen, is schattig, speels en vooral heel leuk! En hoe perfect is dit schilderij als decoratie voor op een babykamer, peuterkamer of kleuterkamer?! De allerkleinsten zullen dit schilderij met honden en katten geweldig vinden! De verschillende rassen maken het zelfs een leerzaam exemplaar. En je hebt niet veel andere muurdecoratie meer nodig! Daarbij is het handig dat de uitvoering in zwart-wit is, zodat je geen moeite hebt dit schilderij aan een gekleurde of behangen muur te hangen. En behoud je nog steeds de rustig in de kinderkamer. Shop dit schilderij met honden en katten nu snel op de WOONENZO webshop. Of neem eens een kijkje in één van onze woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.