0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
Dit romantische schilderij van handen die verstrengeld zijn in elkaar is lief, maar ook elegant. Door de kleurencombinatie van zwart en wit, is dit een schilderij dat makkelijk te combineren is met andere. Je kunt deze namelijk prachtig mixen en matchen met andere neutrale schilderijen of er juist voor kiezen een heel felgekleurd schilderij erbij te plaatsen. Zo maak je een echte art gallery-hoek in jouw interieur. Daarbij komt dit schilderij met handen ook nog eens inclusief de lijst die op de afbeelding te zien is. Zodat je daar niet meer naar op zoek hoeft! Shop dit prachtige schilderij met handen nu in de WOONENZO webshop of ga langs in een woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij handen (60x80) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.