0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij abstract vrouwen (50x70)

Productomschrijving
Dit schilderij is abstract en bestaat uit alleen maar lijnen waar twee vrouwen in te zien zijn. Het is een sexy schilderij dat je toch aan de muur kunt hangen, omdat er daadwerkelijk niets te zien is. Dus het is geschikt voor alle leeftijden. Daarbij kun je echt naar dit schilderij blijven kijken. Het schilderij komt inclusief een zwarte lijst, zodat je niet meer op zoek hoeft naar het perfecte lijstje voor om dit schilderij. Je slaat zo twee vliegen in één klap! Bekijk alle schilderijen op de webshop van WOONENZO of ga langs in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij abstract vrouwen (50x70) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.