0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
Dit schilderij is een abstract uitgevoerde vrouw. En bestaat uit alleen maar lijnen. Toch kun je door de lijnen heel goed zien dat het een elegante, sexy vrouw is. Het is ook een enigszins mysterieus schilderij waar je naar blijft kijken. Prachtig dus om aan je muur te hangen, dit schilderij past namelijk overal bij door de eenvoudige uitvoering. Shop het schilderij van een abstracte vrouw nu in de WOONENZO webshop of in één van de woonwinkels. In onze collectie vind je meerdere van dit soort abstracte schilderijen, die je prachtig met elkaar kunt combineren. Dit schilderij komt inclusief de zwarte lijst die op de foto afgebeeld staat.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij abstract vrouw (50x70) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.