0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
Dit schilderij is abstract, maar ook romantisch. De kleuren zijn neutraal en passen daarom bij verschillende soorten interieurs, van bohemien, tot modern en industrieel. Door het gebruik van lichte, neutrale kleuren is dit schilderij ook makkelijk te combineren met andere exemplaren. Je zou af kunnen wisselen tussen heel kleurrijk en zwart-wit, of alles in deze neutrale uitvoering kunnen houden. Door de manier waarop het schilderij is ontworpen is het een combinatie van romantisch (het onderwerp) en abstract (de uitvoering). De zwarte lijst die op de foto te zien is, komt inclusief. Je krijgt dus twee producten voor de prijs van één. Shop dit schilderij in abstracte uitvoering nu in de WOONENZO webshop of neem een kijkje in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij abstract koppel (60x80) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.