0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Industriële staande lamp Quint

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Industriële staande lamp Quint vind je hieronder.
Productomschrijving
De industriële staande lamp Quint is stoer en tegelijkertijd chic en elegant. Je zit dus altijd goed met deze lamp! Daarnaast is een staande lamp ideaal om in de hoek van een kamer te zetten, maar natuurlijk ook mooi als decoratie naast de bank, het tv-meubel of in een gang of hal. De industriële staande lamp Quint komt uit de industriële lampenserie Quint, waar meerdere lampen in hetzelfde design beschikbaar zijn. Wil je dat al jouw verlichting perfect bij elkaar past, om zo voor rust in jouw woning te zorgen? Ga dan voor de industriële staande lamp en de hanglamp Quint voor eenheid. Bekijk deze lampenserie in een WOONENZO woonwinkel, of shop verder online.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 36 cm
Breedte
: 36 cm
Hoogte
: 146 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.