0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Maya roze

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Maya roze vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze gave hanglamp is ideaal wanneer je een statement wil maken. De hanglamp Maya roze valt door de kleur namelijk enorm op. Perfect voor in een meisjeskamer, of wanneer je een beetje kleur wil toevoegen aan je interieur. Deze zachte roze kleur oogt vrouwelijk, romantisch en lieflijk. Door het open karakter van de lamp valt het design - met daarmee de kleur - goed op. Wil je deze lamp, maar dan in een neutralere kleur? Dat kan. De lamp Maya is er namelijk ook in zwart. Bekijk deze lamp nu in een WOONENZO woonwinkel of shop verder op onze website.

Let op, voor deze hanglamp is alleen een E14 fitting geschikt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 20 cm
Breedte
: 24 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.