0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Lio multi

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Lio multi vind je hieronder.
Productomschrijving
De hanglamp Nero bestaat uit twee lampenbollen in licht glas. De bollen hangen niet op dezelfde hoogte, wat een speels effect geeft aan de ruimte waar je deze lamp ophangt. In de lampenserie Nero zijn losse lampenbollen beschikbaar, maar ook donkere varianten. Je kunt er dus voor kiezen in verschillende ruimtes deze lampenserie op te hangen. Heb je toch overal een andere look, zonder dat je de eenheid verliest. Shop al jouw hanglampen, staande lampen, plafondlampen en staande lampen nu in de webshop van WOONENZO of ga het met eigen ogen bekijken in een van onze woonwinkels. Al onze lampen zijn van goede kwaliteit, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 45 cm
Breedte
: 15 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.