0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Rey

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Rey vind je hieronder.
Productomschrijving
Hanglamp Rey is een leuke, losse bol die mooi te combineren is met andere losse lampenbollen. Op die manier kun je van allerlei losse items, jouw eigen, unieke lamp maken. In deze serie zijn verschillende kleuren beschikbaar. Hang deze bijvoorbeeld boven de eettafel in verschillende kleuren en je kunt zo helemaal zelf bepalen welke kleuren en hoeveel bollen je wil. Shop deze hanglamp nu snel en veilig in de WOONENZO webshop of in één van onze woonwinkels. Ben je nog op zoek naar decoratie en wil je jouw woning wat meer stylen? Bekijk dan ook eens onze geheel nieuwe collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 25 cm
Breedte
: 25 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.