0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Klok Romeinse cijfers zwart

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klok Romeinse cijfers zwart vind je hieronder.
Productomschrijving
Ben je op zoek naar een moderne, mooie klok? Dan is deze klok met Romeinse cijfers en in de kleur zwart echt dé musthave voor jou. Het design van deze klok is heel eenvoudig, maar daarom niet minder mooi. Het is een strakke lamp die prachtig te combineren is met allerlei decoratie. Het materiaal waar deze klok van gemaakt is, is ijzer. Een slijtvast en duurzaam materiaal. De klok heeft de Romeinse cijfers in de buitenste 'ring' van de klok. De diameter is 80 cm en de klok zal daarom zeker opvallen in jouw interieur. Shop al onze klokken nu in de webshop en neem zeker ook eens een kijkje bij onze collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 80 cm
Breedte
: 80 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.