0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp zwart Lois ovaal

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp zwart Lois ovaal vind je hieronder.
Productomschrijving
De hanglamp zwart Lois large is geschikt voor alle woonstijlen. De lamp past echt perfect in een modern, maar ook in een industrieel interieur. Beeld je twee van deze hanglampen in boven jouw eettafel. Wat een luxueuze uitstraling in jouw eethoek! Of bij jouw zithoek: ook daar zal deze hanglamp in zwart het middelpunt van de aandacht zijn. Het is een chique lamp, ondanks de neutrale uitstraling. De binnenkant van de lampenkap heeft een andere kleur, wat een elegante uitstraling geeft. Én het geeft een bijzonder extra effect aan de hanglamp in zwart. Shop deze hanglamp nu snel bij WOONENZO en bekijk vooral eens het assortiment accessoires, waaronder de gigantische collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 45 cm
Breedte
: 25 cm
Hoogte
: 20 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.