0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hanglamp Luna

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Luna vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze super stoere, industriële hanglamp is een echte blikvanger. En staat prachtig boven een net zo robuuste eettafel. Toch heeft deze hanglamp ook een landelijke uitstraling en past deze dus net zo goed in zo'n woonstijl. Grijs is een makkelijke kleur om te combineren, dus boven een donkere eettafel staat deze lamp altijd! Maar de hanglamp Luna is ook prima te mixen and matchen met een witte eettafel. Bekijk al onze lampen in onze collectie of neem een kijkje bij de lampen in de serie Luna. Door de verschillende lampen in deze serie kun je op een speelse manier, afwisselende lampen boven je tafel op hangen. Je kunt natuurlijk ook twee exemplaren van de hanglamp Luna naast elkaar hangen, voor een nóg robuuster effect.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 25 cm
Breedte
: 25 cm
Hoogte
: 17 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.