0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bankpoten goud (per 4)

30,-
Productomschrijving
Deze bankpoten in de kleur goud schaf je per vier aan. Wil je jouw bank een chiquere look geven, dan zijn deze bankpoten perfect voor jou. Gouden bankpoten vallen namelijk meer op dan zwarte, chromen of bruine. Goud is onder andere prachtig onder een zwarte, donkerblauwe, groene of beige bank. Deze bankpoten zijn geschikt voor iedere bank in onze webshop, dus je kunt iedere bank een upgrade geven! Al onze meubels en dus ook accessoires komen inclusief gratis verzending. Wil je onze hoekbanken eerst een keer komen bekijken, dan heten we jou van harte welkom in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 13,5 cm
Breedte
: 13,5 cm
Hoogte
: 13 cm
Aantal stuks
: Per 4
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Bankpoten goud (per 4).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Bankpoten goud (per 4) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.