0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen met tekst faith

19.95,-
Productomschrijving
Dit groene sierkussen met tekst is bijzonder omdat de achtergrond zo uniek is. En vooral ook heel mooi door het kleurgebruik. Donkergroen is namelijk een heel chique kleur, die prachtig staat op zowel een donkere als een lichte bank. Maar ook in bijvoorbeeld een zwarte fauteuil komt dit sierkussen met tekst prachtig uit. De tekst faith, hope and love staat in wit geschreven, waardoor dit zeker opvalt. De omkadering werkt daar ook aan mee. Bekijk het sierkussen met tekst in een van onze volledig ingerichte showrooms in combinatie met onze bankstellen. Of shop lekker makkelijk vanuit je luie stoel of bank online!
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen met tekst faith.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.