0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen met tekst faith

19.95,-
Productomschrijving
Dit groene sierkussen met tekst is bijzonder omdat de achtergrond zo uniek is. En vooral ook heel mooi door het kleurgebruik. Donkergroen is namelijk een heel chique kleur, die prachtig staat op zowel een donkere als een lichte bank. Maar ook in bijvoorbeeld een zwarte fauteuil komt dit sierkussen met tekst prachtig uit. De tekst faith, hope and love staat in wit geschreven, waardoor dit zeker opvalt. De omkadering werkt daar ook aan mee. Bekijk het sierkussen met tekst in een van onze volledig ingerichte showrooms in combinatie met onze bankstellen. Of shop lekker makkelijk vanuit je luie stoel of bank online!
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen met tekst faith.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.