0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen bergen

19.95,-
Productomschrijving
In dit sierkussen zie je op een artistieke manier bergen afgebeeld staan. De print en het gehele sierkussen zijn uitgevoerd in blauwtinten, wat mooi en makkelijk te combineren is. In onze webshop vind je namelijk veel soorten sierkussens in de kleuren blauw en groen. Maar ook met oranje, beige, wit en zwart is blauw mooi te matchen. De tinten lopen van donker naar licht, wat een heel bijzonder effect geeft. Al onze sierkussens zijn in onze volledig ingerichte woonwinkels te bekijken in combinatie met onze hoekbanken. Zo kun je meteen en goed zien welke kussens goed matchen met welke kleuren, structuren en materialen. Bekijk op onze webshop ook al onze hoekbanken, om jouw zithoek helemaal compleet te maken.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen bergen.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.