0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen bergen

19.95,-
Productomschrijving
In dit sierkussen zie je op een artistieke manier bergen afgebeeld staan. De print en het gehele sierkussen zijn uitgevoerd in blauwtinten, wat mooi en makkelijk te combineren is. In onze webshop vind je namelijk veel soorten sierkussens in de kleuren blauw en groen. Maar ook met oranje, beige, wit en zwart is blauw mooi te matchen. De tinten lopen van donker naar licht, wat een heel bijzonder effect geeft. Al onze sierkussens zijn in onze volledig ingerichte woonwinkels te bekijken in combinatie met onze hoekbanken. Zo kun je meteen en goed zien welke kussens goed matchen met welke kleuren, structuren en materialen. Bekijk op onze webshop ook al onze hoekbanken, om jouw zithoek helemaal compleet te maken.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen bergen.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.