0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Ronde spiegel Sarah

99,95 75 25% Je bespaart € 24,95
Productomschrijving
Deze unieke ronde spiegel is naast bijzonder, ook heel mooi. Stoer, maar ook modern. En daarom geschikt voor meerdere woonstijlen. De ronde spiegel Sarah zal absoluut een blikvanger zijn aan jouw wand. Leuk te combineren met andere spiegels in donkere kleuren.

Door de grijze kleur en het design is dit geen standaard spiegel. Dit unieke item maakt van jouw wand in ieder geval absoluut geen saaie muur! Bekijk alle spiegels in de WOONENZO webshop en shop veilig, makkelijk en snel. Of ga langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 70cm
Breedte
: 70cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.