0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Meubelset Adita - tweedelig

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 275,- 265,- 4%
  • Tv-meubel Adita
    Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak - 150 cm
  • Salontafel Adita
    Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak - 135 x 68 cm
Productomschrijving
De meubelset Adita bestaat uit een landelijke salontafel en een landelijk tv-meubel. Deze twee meubels passen perfect bij elkaar en zorgen dan ook voor een mooi samenhangend interieur. Omdat deze twee meubels in hetzelfde materiaal zijn uitgevoerd en in hetzelfde design, oogt jouw zithoek rustig. Je kunt dan wat betreft decoratie alle kanten op. Van felle tinten, naar juist heel donkere, neutrale kleuren. In ons assortiment vind je ook veel mooie schilderijen die prachtig bij deze set staan. We bieden deze set met grote korting aan. Daarnaast worden alle meubels gratis bij jou thuis bezorgd.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Meubelset Adita - tweedelig.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.