0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Laptoptafel Modena

95,-
Productomschrijving
De laptoptafel Modena past perfect in een industrieel interieur, maar ook in een bohemien of urban woonstijl komt deze bijzettafel prachtig tot z'n recht. Het bovenblad is gemaakt van tropisch hout, namelijk Magnolia hout. Dit hout heeft structuur en ieder item of ieder stukje hout is ook uniek. De poten zijn uitgevoerd in metaal, wat een wat robuustere uitstraling geeft. Deze laptoptafel is ideaal om bij jouw bank of hoekbank te plaatsen. Zo hoef je niet telkens op te staan en heb je de spullen die je nodig hebt, altijd dicht bij je. Maar is natuurlijk ook ideaal voor het gebruik van jouw laptop! Shop deze laptoptafel in de webshop of in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Breedte
: 50 cm
Gewicht
: 3 kg
Diepte
: 35 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Laptoptafel Modena vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.