0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Ladekast Woody

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze unieke ladekast is een echte blikvanger. De serie Woody is een 'one of a kind' set. Een ladekast in deze kleurencombinatie en met dit patroon vind je nergens anders! Het is een bijzonder en uniek meubel. Daarnaast is het ook nog een een praktische ladekast. Ladekast Woody is uitgevoerd met vier lades in het midden en aan de linker- en rechterkant meer opbergruimtes in de vorm van vakken. Zo kun je de ladekast makkelijk opdelen in twee delen, zodat iedereen ‘zijn eigen kant’ heeft.

In deze bijzondere serie is er ook een complete slaapkamer verkrijgbaar, met een twee persoonsbed, een kledingkast en twee nachtkastjes. Bekijk hier de complete slaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 130 cm
Hoogte
: 82 cm
Diepte
: 45 cm
Gewicht
: 53 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.