0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Ladekast Mary marmer

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ladekast Mary marmer vind je hieronder.
Productomschrijving
De ladekast Mary is uitgevoerd in marmer-look. Dit geeft een chique uitstraling aan jouw slaapkamer, zonder dat het je heel veel kost. Mooi voor het oog, goed voor de portemonnee. In de woonserie Mary marmer zijn meerdere slaapkamermeubels beschikbaar, die in hetzelfde materiaal en hetzelfde design zijn uitgevoerd. Zo krijg je eenheid en rust in jouw slaapruimte. Deze ladekast is naast praktisch, dus ook nog eens mooi. Door de drie lades is er genoeg opbergruimte en kun je bijvoorbeeld je shirtjes of seizoensgebonden kleding opbergen. Shop de ladekast Mary in marmer nu op de website of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 77 cm
Diepte
: 44 cm
Gewicht
: 43 kg
Te bekijken?
: Ja, in Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.