0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Ladekast Helio

150,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
Productomschrijving
Ladekast Helio is uitgevoerd in rustieke stijl en complimenteert daarmee ieder lichte en landelijke slaapkamer. Het is makkelijk deze ladekast te combineren met andere stijlen en kleuren slaapkamermeubels. Het handige aan dit model is dat er geen handgrepen zijn. Je blijft dus nergens achter hangen, er steekt niks uit en het geeft een rustige uitstraling. De ladekast is uitgevoerd in grijs eiken, wat een elegante uitstraling geeft. Daarnaast is het ook een praktisch item. De ladekast is namelijk uitgevoerd met vier lades. Dat geeft genoeg opbergruimte voor al die extra spullen of kledingstukken die niet in de kledingkast passen. In de serie Helio is één van onze hardlopers de complete slaapkamer. Ladekast Helio past hier uiteraard perfect bij.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 90 cm
Diepte
: 43 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.