0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bank Noah

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bank Noah vind je hieronder.
Productomschrijving
Bank Noah is een grote bank met een unieke uitstraling. De bank heeft een stoere, maar eigentijdse stijl. De perfecte combinatie tussen industrieel en modern. De kussens en leuningen zijn afgewerkt met openstaande naden. Dit geeft de bank een robuuste en tevens luxe uitstraling. Bank Noah past in verschillende interieurs. Dat maakt deze bank zo’n bestseller. Het komt niet voor dat deze bank misstaat in een woning. Het is een subtiele, eenvoudige en rustige bank. Die vooral voor veel zitcomfort zorgt. De bank valt altijd op te fleuren met kussens en plaids. En verschillende soorten lampen staan mooi naast deze bank. Kijk voor ons assortiment lampen hier.
Let op! Momenteel is bank Noah alleen leverbaar in deze kleur.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 230 cm
Breedte
: 83 cm
Hoogte
: 90 cm
Zithoogte
: 44 cm
Zitdiepte
: 58 cm
Poot
: 15 cm hoog
Armleuning
: 67 cm hoog
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.