0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

3 Legplanken 112,5cm (Borba, Moita)

70,-
Productomschrijving
De drie legplanken zijn gemaakt van spaanplaat en zijn uitgevoerd in de kleur bruin zoals de binnenkant van de kledingkasten Moita en Borba. De legplanken horen specifiek bij de kledingkast Borba 4-deurs en de kledingkast Moita. Op een snelle, eenvoudige en goedkope manier kun je veel extra opbergruimte creëren. Op de legplanken kun je bijvoorbeeld mandjes vol spullen plaatsen, of broeken of shirts neerleggen. Zo houd je jouw slaapkamer opgeruimd en netjes! Naast de al bestaande indeling met twee roedes en twee legplanken, kun je dus nóg meer planken toevoegen. Kijk hier voor de kledingkast Moita, en hier voor de kledingkast Borba.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 112,5 cm
Diepte
: 48 cm
Hoogte
: 2,2 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de 3 Legplanken 112,5cm (Borba, Moita).
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.