0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

3 Legplanken 112,5cm (Mody)

0/10 (0 reviews)
95,-
Productomschrijving
De drie legplanken zijn gemaakt van spaanplaat en zijn uitgevoerd in de kleur bruin zoals de binnenkant van de kledingkasten Moita en Borba. De legplanken horen specifiek bij de kledingkast Borba 4-deurs en de kledingkast Moita. Op een snelle, eenvoudige en goedkope manier kun je veel extra opbergruimte creëren. Op de legplanken kun je bijvoorbeeld mandjes vol spullen plaatsen, of broeken of shirts neerleggen. Zo houd je jouw slaapkamer opgeruimd en netjes! Naast de al bestaande indeling met twee roedes en twee legplanken, kun je dus nóg meer planken toevoegen. Al onze schuifdeurkasten bekijk je hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 112,5 cm
Hoogte
: 2,2 cm
Diepte
: 48 cm
Te bekijken?
: Ja, in Utrecht
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met 3 Legplanken 112,5cm (Mody).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast 3 Legplanken 112,5cm (Mody) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.