0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

3 Legplanken 109cm (Crato, Krona, Fellbach)

80,-
Productomschrijving
Deze drie legplanken van 109 cm horen bij in totaal vier kledingkasten. Op een snelle, eenvoudige en goedkope manier kun je in één klap heel veel opbergruimte creëren in jouw kledingkast. De keldingkast Fellbach, kledingkast Crato, kledingkast Krona en kledingkast Kronach van 218 cm kunnen alle vier uitgevoerd worden met deze legplanken. De legplanken zijn uitgevoerd in de kleur bruin zoals de binnenkant van de kledingkasten. Je zou bijvoorbeeld opbergboxen of mandjes kunnen plaatsen op de planken, om zo nóg meer ruimte te creëren. Bekijk hier de kledingkast Crato, kledingkast Krona en de kledingkast Kronach.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 2,2 cm
Breedte
: 109 cm
Diepte
: 45 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met 3 Legplanken 109cm (Crato, Krona, Fellbach).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast 3 Legplanken 109cm (Crato, Krona, Fellbach) ook:
Meubelzaak

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO meubelzaak. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.