0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderkast Fairy (tweedeurs)

299,-
Productomschrijving
Kinderkast Fairy heeft het thema feeën en fantasy en is gedecoreerd met sterren en feetjes. Deze kinderkast tweedeurs is de kleinere versie van kledingkast Fairy driedeurs. Op één van de draaideuren zit een spiegel, dus het is geen probleem om jurkjes, rokjes of de gehele outfit te bekijken. De kinderkledingkast is er een voor een echte meisjeskamer! Hier zul je jouw dochter intens blij mee maken. De vrolijke en kleurrijke kledingkast bestaat uit twee draaideuren met daarachter diverse legplanken voor het opbergen van kleding. Deze komt dus met een standaard indeling, wat betekent dat je niets extra’s betaalt voor de legplanken. Daarnaast heeft kinderkledingkast Fairy leuke handvaten, die ook doorgevoerd zijn in het thema.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 185 cm
Gewicht
: 75 kg
Breedte
: 95 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Fairy (tweedeurs).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Fairy (tweedeurs) vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.