0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Marquise met vitrine

620,- Adviesprijs745,- 17% Je bespaart € 125,00
 • Landelijke eettafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 170 x 90 cm
 • Landelijk tv-meubel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 148 x 42 cm
 • Landelijke vitrinekast Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 75 x 43 cm - Glas
Productomschrijving
Deze mooie landelijke complete woonkamer is een meubel-set bestaande uit vier meubels. Bij deze complete woonkamer zit een tv-meubel, eettafel, salontafel en vitrinekast. De vitrinekast is uitgevoerd met glas, zodat je jouw producten kunt uitstallen. Deze kast kan eventueel ook uitgevoerd worden met led verlichting, tegen een kleine meerprijs. Door de landelijke meubels krijgt jouw woonkamer een knusse en gezellige uitstraling. Alle meubels uit deze landelijke complete woonkamer zijn uitgevoerd in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak en zijn ook los verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Marquise met vitrine.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Marquise met vitrine vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.