0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Marquise met vitrine

745,- 620 17% Je bespaart € 125,00
 • Landelijke eettafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 170 x 90 cm
 • Landelijke salontafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 120 x 65 cm
 • Landelijk tv-meubel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 148 x 42 cm
 • Landelijke vitrinekast Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 75 x 43 cm - Glas
Productomschrijving
Deze mooie landelijke complete woonkamer is een meubel-set bestaande uit vier meubels. Bij deze complete woonkamer zit een tv-meubel, eettafel, salontafel en vitrinekast. De vitrinekast is uitgevoerd met glas, zodat je jouw producten kunt uitstallen. Deze kast kan eventueel ook uitgevoerd worden met led verlichting, tegen een kleine meerprijs. Door de landelijke meubels krijgt jouw woonkamer een knusse en gezellige uitstraling. Alle meubels uit deze landelijke complete woonkamer zijn uitgevoerd in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak en zijn ook los verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Marquise met vitrine.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Marquise met vitrine vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.