0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Zwarte fauteuil Raccin

240

Productomschrijving

Zwarte fauteuil Raccin heeft een goed zitcomfort en wordt met bijbehorende voetenbank geleverd. De fauteuil heeft armleuningen, voor een extra stevig zitcomfort. De set heeft een sterk houten frame, waardoor dit een stabiele fauteuil is. De zwarte fauteuil is bedekt met schuimrubber met hoge dichtheid, voor een extra comfortabel zitcomfort. Zo kun je uren in deze stoel blijven zitten. De fauteuil heeft de mogelijkheid om 360°C te draaien. Bekijk ook eens onze bijzettafels, zodat je een mogelijkheid hebt jouw hapjes en drankjes vlak naast deze zwarte fauteuil neer te zetten. Hoef je helemaal niet meer uit je stoel!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 69
Diepte
: 82
Hoogte
: 108

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.